top of page
Search
  • Writer's pictureFotomada Studio

Μυστικά για επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων (#2)

Σε αυτή την σειρά blog posts θα αναλύσουμε τα μεγαλύτερα μυστικά και tips για την φωτογράφιση προϊόντων (π.χ. για eshop). Έχοντας αναλύσει στο προηγούμενο post μας τη σημασία του κατάλληλου φωτισμού, σήμερα θα μιλήσουμε για την χρήση του τρίποδου.


No2: Το τρίποδο


Τα τρίποδα μπορεί να ακούγονται σαν nerdy, περιττό τεχνικό εξοπλισμό, αλλά κάνουν τεράστια διαφορά στην καθαρότητα και την ποιότητα της φωτογραφίας των προϊόντων σας. Και δεν είναι απαραίτητα ακριβό ή δύσκολο στη χρήση! Τα τρίποδα είναι ουσιαστικά βάσεις που σταθεροποιούν την κάμερά σας από το τρεμάμενο χέρι σας. Η χρήση ενός τρίποδου θα διασφαλίσει τη μείωση της θαμπάδας, η οποία είναι κρίσιμη εάν θέλετε οι φωτογραφίες του προϊόντος σας να φαίνονται επαγγελματικές και υψηλής ποιότητας.



Είτε χρησιμοποιείτε ένα πιο φανταστικό DSLR ή ένα απλό smartphone, υπάρχουν πολλά τρίποδα στην αγορά σε διάφορα εύρη τιμών για κάθε τύπο κάμερας εκεί έξω.


Τα τρίποδα λοιπόν δεν είναι απλά κάτι fancy ή απλά αστερόσκονη των επαγγελματιών φωταγράφων. Είναι εργαλεία που πραγματικά καλυτερεύουν την ποιότητα της φωτογραφίας.

bottom of page